Thursday, April 7, 2011

Aku jadi seorang yang ADIL


ADIL bukan AIDIL. Tolong lah faham. Blablabla. Aku nak cerita ni. Tolong dengar weh. Aku tahu dan faham dan sudah masak dengan perangai kau yang malas nak baca karangan. Memang sah jodoh kau bukan seorang Guru. Jangan la emo leww

Sebenarnya citernye begini...

Hari ni aku bangun lambat. So, dengan muka penuh taik mata aku pergi lah ke tandas. Before, aku bangun pukul 9.15 a.m. Lepak gila, lepas solat terus pengsan atas katil. Ngantokk gila. Tu la pasal bangun lambat. And then blablabla sampai jugak kat sekolah pukul 11.45. Sebenarnya hari ni ada LinteraksiKomputer. Tapi aku datang lambat, cikgu lagi lambat. So, nasib badan aku la kan?

Datang-datang je nampak Tasha gaduh dengan ex-bf dia. Peh, gua apa lagi. Terus ejek la, "kau ni suami istri tak baek gadoh". Dia kata "Suami bapak kau, ex okayy" Okay okay aku tahu. Tapi tak payah gaduh lah. Cari publisiti betul! Huh, tapi aku sedikit marah

Perlahan-perlahan aku jalan lagi, sampai lah jumpa diorang siapa entah. terus salam lah kan. And then tiba-tiba si Fatin cakap "Tasha, tahu lah kau dah baik dengan Didi". Tasha jawab "Heh, aku tak couple dengan die lagi. Aku dah ada orang lain la" and blablabla syok! Tasha kata "BODOH" Syafecha cakap " sebodoh-bodoh aku, kau ada dapat nombor5 ke?". Lepastu Tasha blah, aku rasa dia pergi jumpa Kaka Angkat dia.

Ouh, kesian kat aku. Kakak angkat aku semua kesah pasal aku sampaikan aku ni selamat je. Haha. Lepas tu Fatin cakap "Ala, kalau kakak angkat kelas bodo-bodo bawak apa. Eh, abang/kakak angkat aku kelas atas-atas la. Tak ada nak kecoh pon" Heh, kecoh-kecoh. Bab ni kau memang dah kecoh sial. Batak kau ah nak apa. Mulut kau dosa kau masuk kubur sendiri.

Aku tak tahu apa-apa. Tapi memang kes hari ni banyak gaduh.

1) Tasha vs Yusri
2) Tasha vs Shafecha/Aqilah/Fatin
3) Shahira/Nuha vs Wanha and the geng
4) Budak mana entah vs Kantin Geng
5) Aku/Nurin/Shima vs Zainur and the geng about AIDIL!
6) Fakhri vs anak Ali Rahmat (aku tau nama ayah dia je. Nama dia lupa)

Sekarang kau lihat heh? 6 pergaduhan. Gila bapak, dah lah Izzura tak datang. Buat aku sakit hati je. Kena duduk sorang-2 dan ketawa macam orang tak ingat dunia sebab Haziq anak Hussin buat lawak. Ada ke die pergi gerak-gerakkan muscle dia weh. Mana aku tak gelak dekah-dekah.  Gila lawak memang sial pundekk budak tu. Aku rasa macam nak kasi penampo je.

Okay bodo-bodo je post aku ni. Bye sayang Awa gila-gila la. Byee :)


1 comment:

FaEzAh AzWiN said...

huhuhu~adiL kea?hihih